Nyereményjáték: készítsd el velünk a társasjátékodat!

|

Az Aruba Cloud és a Forpsi felajánlásának köszönhetően két szerencsés fiatal ingyen vehet részt a Balaton parti HelloWorld Társasjáték-tervező táborban.

Hamarosan indul a HelloWorld táborszezon, amely idén rendkívül színes lesz, hiszen Űrtábor és robotprogramozó tematika mellett immár Társasjáték-tervező tábor is elérhető az érdeklődök számára. Egy igazi kuriózumról van szó, hiszen habár korábban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem már indított társasjáték-fejlesztő képzést, és indult már Társasjáték Fejlesztés Kurzus is Magyarországon, hazánkban még egyetlen egy bentlakásos gyerektábor sem indult, amely kifejezetten társasjáték-fejlesztéssel foglalkozott volna és intenzív prototípus-fejlesztést kínált.

Kruppa Gergellyel, az Antler Games játékfejlesztő szakemberével összefogva egy különleges tananyagot állítottunk össze kifejezetten 12-16 éves gyerekek számára, amely keretén belül a Társasjáték-tervező tábor résztvevői megismerhetik a társasjátékok mögötti elméletet és gyakorlatot, és az 5 nap során csoportban dolgozva elkészíthetik saját prototípusukat, és nem mellesleg öt felejthetetlen napot tölthetnek el közvetlenül a Balaton partján. Sőt, még ajándék pólóval és nyereményekkel, akár egy Magic Maze-zel is távozhatsz.

Az Aruba Cloud és a Forpsi felajánlásának köszönhetően ráadásul ezt az életre szóló élményt két szerencsés fiatal ingyen átélheti, a két cég ugyanis állja annak költségeit. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy lentebb leírod azt az öt társasjátékot, ami eddig inspirált téged, illetve nagyon röviden azt, hogy milyen társasjátékot készítenél, ha lehetőséged lenne rá. Támadnának benne a marslakók, vagy például egy farmi életvilágot kellene benne felépíteni, esetleg egy kooperatív kártyajáték lenne? Írd le nagyon röviden, ha szerencséd lesz, akkor a tábor keretén belül lesz tered és tudásod, hogy elkészítsd az ötleted első prototípusát.

powered by Typeform

Eredményhirdetés: 2019. 06.25

A nyerteseket e-mailben értesítjük majd, emiatt kérünk, hogy a levélcímedet pontosan add meg nekünk. A megadott adatokat csak a nyereményjátékkal kapcsolatban kezeljük, azokat a verseny végén megsemmisítjük majd. A táborba 12-16 évesek jelentkezhetnek. További információ a táborról:

Időpont: 2019. július 07-12.
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 12-16 év
További információ és jelentkezés: tarsas.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.