LEGO ajándékeső a HelloWorld táborokban

|

Soha nem volt még ilyen jó HelloWorld táborozónak lenni! Diákjaink értékes LEGO ajándékokkal gazdagodhatnak.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megnyitják kapuikat a HelloWorld táborok, összesen hat különböző tematikával. Hamarosan indul, az immár telt házas Minecraft táborunk, amelyek a Robotprogramozó és a Társasjáték-tervező, majd a Unity-fejlesztésre épülő Játéktervező, a youtuberektől hemzsegő Videós, majd végül az Űrtábor követ a fiatal robotprogramozókkal kiegészülve.

Azt már korábban bejelentettük, hogy minden táborozónkat megajándékozzuk majd egy limitált számban nyomott HelloWorld pólóval, amelyen felül a GémKlub felajánlásának köszönhetően társasjáték-kuponokkal is meglepjük majd a diákjainkat, sőt,a társasjáték-tervezők még a kritikusok által dicsért Magic Maze egyikét is hazavihetik. A LEGO felajánlásának köszönhetően táborozóink között összesen több mint 600 ezer forint értékű LEGO-ajándékcsomagot is kiosztunk majd, részben garantált ajándékként a welcome csomagba elhelyezve a szetteket, részben nyereményként felajánlva azokat. Nézzük táborok szerint, hogy mire számíthattok.

Minecraft tábor (2019. július 23-28)

A Minecraft tábor látogatói egyrészt az érkezéskor választhatnak majd egyet garantált ajándékként a 2000 forint értékű Steve, az Alex, vagy éppen a Creeper kulcstartók közül egyet az ajándék pólón és a GémKlub kuponon felül.

Emellett a nyeremények között helyet kap majd BigFig Steve 159 elemből álló készlet, amely tartalmazza a Minecraft egyik leghíresebb figuráját, amely egy lenyomható kar segítségével csákányozásra fogható. Mellette a csomagban egy papagáj is helyett kapott.

A 160 elemből álló Alex hasonlóan épül fel, csak ő csákány helyett gyémántkarddal csapkod, társa pedig egy a játékból is ismerhető csirke. A figura bármely polcon jól mutathat.

Az előbb említett két szett a csoportgyőztesek jutalmaként lesz kiosztva, míg a táborban legtöbb pontot gyűjtő diák egy 386 elemű kalózhajós kaland csomagot kap majd, több mint 13 ezer forint értékben, benne többek között zombi, Alex és teknős figurával.

A táborozók között emellett egy PVP-verseny részeként kiosztjuk majd a BigFish széria 142 elemű csontvázát is, amely egyrészt tud nyilakat kilőni, másrészt magmakocka is jár hozzá. Egyszóval menő, és biztosan lesz tétje a versenynek.

Sőt, a Minecraft táborozók egy speciális építő versenyen is részt vehetnek, nem akármilyen nyereményért versenyezve: a legjobb jutalma egy 222 elemből álló A Vég csata doboz lesz, amely többek között egy Enderman és egy Enderdragon figurát is magában foglal, valamint egy olyan játékban is alkalmazható speciális szkint, amit csak az adott LEGO csomaggal lehet feloldani.

Robotprogramozó tábor (2019. július 07-12)

Az már kiderült, hogy a társasjáték tervező táborban komoly nyereményekért lehet majd küzdeni, ám immár az is biztossá vált, hogy a 14-18 éves robotprogramozósoknak is bőven lesz majd okuk az örömre. A LEGO felajánlásának köszönhetően a legjobb csoportgyőztesek között egy értékes LEGO City, valamint két különleges LEGO Technic csomagot osztunk majd ki.

Az egyik nyeremény a közel 13 ezer forint értékű Űrkutatás és fejlesztés figuracsomag lesz, amely készletet valódi NASA küldetések ihlettek, és amelyet a LEGO több más csomaggal együtt a holdra szállás ötvenedik évfordulójára adott ki. Az Űrtábor berkein belül a táborozók a legtöbb új NASA-szettet hazavihetik, ám ez nem jelenti azt, hogy a többi táborozónk ne részesülhetne a neves évforduló ünnepléséből.

A következő felajánlott nyeremény nem más, mint a 16 ezer forint értékű, 360 fokban elfordítható Lánctalpas rakodó. Ez a 2 az 1-ben modell működő, kétfokozatú csörlőt, strapabíró, talajhoz tapadó lánctalpat és egy aprólékosan kidolgozott fülkét is tartalmaz hátsó felfüggesztésű, nyitható ajtókkal. Remek ajándék lesz majd a jövő mérnökeinek.

A tábor fődíja pedig a több mint 21 ezer forint értékű Technic Távirányítású kaszkadőr versenyautó lesz, melyet futurisztikus kialakítás jellemez hatalmas, talajhoz tapadó lánctalppal és nagy hátsó lánckerékkel felszerelve. Az autó szabadon átalakítható, így a legjobb robotépítők akár saját önjáró autót is készíthetnek a segítségével.

Videós tábor (2019. július 22-26)

A különleges - youtuberek által sűrűn látogatott - médiatáborunk látogatói az ajándék pólón felül megnyerhetik a táborban is használt, több mint 14 ezer forint értékű LEGO Filmkészítő csomag egyikét, amelyet a legutóbbi LEGO Kaland 2 film inspirált és az animációs több fontos karaktere is megtalálható benne.

Robotprogramozó és Űrtábor (2019. augusztus 11-16)

A két 10-14 éveseknek célzott bentlakásos táborunk minden lakóját megajándékozzuk majd egy újonnan bejelentett LEGO City Műholdjavító küldetés csomaggal, a 84 elemet tartalmazó pakkban többek között egy asztronauta, egy kisebb űrjármű, valamint egy kisebb műhold is helyet kapott.

Emellett a két táborban igazi ajándékeső várható, hiszen összesen hat nyereményt fogunk kiosztani a gyerekek között. Az egyik lesz a körülbelül 6000 forint értékű, 202 elemből álló Rover tesztvezetés csomag, amely egy marsi járgány mellett napgenerátort is tartalmaz.

A következő nyereményünk a körülbelül 9000 forint értékű Marskutató űrsikló. A 273 elemű csomag űrsiklót, járművet és drónt is tartalmaz. Ez a csomag szintén része azoknak a LEGO City szetteknek, amelyet NASA küldetések ihlettek.

Ezt a sort erősíti a Hold-űrállomás is, amely már 412 elemből áll, ennek megfelelően értéke is magasabb, körülbelül 16 ezer forint. A moduláris játékkészletben három különböző kabin és világító alkatrész is megtalálható.

A táboraink egyik legértékesebb nyereményét a LEGO City Űrrakéta és irányítóközpontja adja, amelynek értéke több mint 34 ezer forint. A 837 elemű szettbe űrrakéta, kilövőállvány, egy asztronauták számára készített bázis, valamint egy egysínű kisvasút is helyet kapott. Mi megőrültünk volna érte gyerekkorunkban.

Viszont bajban lettünk volna, ha valaki mellé teszi másik nyereményünket, a több mint 40 ezer forint értékű Rakéta összeszerelés és szállítás csomagot, amely már több mint 1000 elemből áll össze. Rakéta, lánctalpas jármű, kisebb szerelőműhely mind a csomag része. Bármely LEGO kollekció gyöngyszemévé válhat.

Ám van még hab arra a bizonyos tortára! Ez pedig nem más, mint a LEGO Creator Expert szériájának a NASA Apollo 11 Holdkompja, amely pontos másolata annak a holdkompnak, amely ötven évvel ezelőtt történelmi tettet hajtott végre. 1087 darabból áll, amely számos valósághű tulajdonsággal és funkcióval van ellátva, többek között egy aranyszínű leszállópályákkal és panelekkel ellátott leszálló fokozattal, nyitható kamerával, lézeres fedélzeti nyílásokkal és egy létrával. Mi biztosan örülnénk neki. Te melyiket vinnéd haza szívesen?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.