Garantált ajándék minden HelloWorld lakónak

|

Habár a HelloWorld táborok elsősorban a különleges oktatásaikról híresek, minden évben gazdag ajándékesővel lepjük meg a táborozóinkat. A 2019-es pólónkkal minden diákunkat megajándékozzuk majd.

Hamarosan indulnak az első HelloWorld táborok, amelyeket többek között Robotprogramozó, Minecraft, Játéktervező és Űr tematikával hirdettük meg. Az elmúlt évekhez hasonlóan megannyi meglepetéssel készülünk az új és visszatérő táborozóiknak, hogy nyarunk, vagy talán életük legemlékezetesebb hetét tölthessék nálunk, és egy évre elegendő lendületet, motivációt adjunk nekik a további tanuláshoz, meglévő tudásuk elmélyítéséhez.

Természetesen időnk legnagyobb részét a különleges tananyag kidolgozása adja, de mint minden évben, ezúttal is külön figyelmet fordítunk arra, hogy minden táborozó egy méretes welcome csomaggal érkezhessen a táborba, és hogy az egyes versenyeken, kihívásokon értékes nyereményeket tudjunk kiosztani, hiszen volt olyan év, hogy egy táborozó termékekben visszanyerte a táborozásának az összegét. Büszkén mutatjuk be a HelloWorld 2019-es pólóját, amelyet ezúttal az Űrprogramozó táborunk ihletett meg. A pólók csak limitált számban készülnek, és csak azoknak, akik részt vesznek a 2019-es nyári eseményeinken. Ha jelentkeztek a táborainkba, emiatt különösen figyeljetek oda, hogy az űrlapon milyen póló méretet adtok meg előzetesen.

Bár a Minecraft táborunk már teljesen betelt, a nyári Robotprogramozó (10-18), Játéktervező (12-18), Űrtábor (10-14) és Videós (10-14) táborunkba még fogadjuk a jelentkezéseket.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.