Értékes nyereményt ér a legjobb társasjáték

|

A GémKlub felajánlásának köszönhetően a Társasjáték-tervező tábor legügyesebb diákjai egy Magic Maze társassal gazdagodhatnak.

Bő egy hónap múlva indul Magyarország első olyan bentlakásos gyerektábora, amely kifejezetten a társasjáték-fejlesztés és a intenzív prototípus-fejlesztés köré szerveződik. Merőben új koncepciót és metodikát kívánunk a HelloWorld táborokkal meghonosítani, hiszen hazánkban még sokan úgy gondolják, hogy a társasok nem többek egyszerű játékoknál. Pedig van élet a Monopoly és a Gazdálkodj okosan dimenzióján túl! Sőt, egy társasjáték fejlesztés rengeteg olyan készséget megmozgat és megtanít a készítőjének, amelyre később a munkaerőpiacon is szüksége lesz, legyen szó csoportmunkáról, termékfejlesztésről, prototípus-készítésről, 3D-modellezésről vagy éppen kampánytervezésről.

Nagy örömükre a HelloWorld Társasjáték-tervező táborunkhoz, hazánk egyik vezető társasjáték-forgalmazója és kiadója, a GémKlub is csatlakozott. A táborban részt vevő 12-16 éves gyerekek így olyan játékokat is kipróbálhatnak, mint a Cash n' Guns, a Dixit, a Kingdomino, a Dice Forge - A sors kovácsai, vagy éppen az Azul, sőt a legügyesebb társasjáték-tervezők a tábor végén az elmúlt évek egyik legkülönlegesebb társasjátékát is magukkal vihetik, a Magic Maze-t.

A GémKlub felajánlásának köszönhetően ezen felül minden HelloWorld táborozó részt vehet egy helyi Dobble tornán, ahonnan a legjobbak a Társasjátékos Olympiára is kvalifikálhatják magukat, sőt magát a társasjátékot is megnyerheti. Ez a speciális Dobble verseny a Társasjáték-tervező táboron felül, a Robotprogramozó táborokban, az Űrtáborban, a Minecraft táborban, valamint a Játéktervező és a Videós táborban is elérhető lesz.

Ezen felül minden HelloWorld táborozó 15 százalékos kedvezményes GémKlub vásárlási kupont is kap majd a welcome csomagjában a korábban felajánlott HelloWorld pólón felül.

Időpont: 2019. július 07-12.
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a szállás, az étkezés, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 12-16 év
További információ és jelentkezés: tarsas.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.