Sok youtuber egy helyen: indul a Videós tábor

|

Indul a HelloWorld média tábora, ahol a tudatos digitális médiaműveltség mellett egy csatorna igazgatásának fortélyait is megmutatjuk. A táborba többek között DoggyAndi, IceBlueBird, Walrusz és ZsDav is eljön órát tartani.

Alapvetően formálta át életünket a világháló megjelenése. A régi bevett szokások már nem működnek, ami az élet megannyi területére érvényes, a médiára pedig hatványozottan. Ma már mindenki lehet tartalomelőállító, akár egy Facebook poszt is tömegmozgalmat indíthat el, amelynek ugyan számos áldásos hatása van, de bőven lehet ellene is érvelni. Tény, hogy egyre nehezebb kiigazodni a modern médiaviszonyok mögött a felnőtteknek is, nemhogy a gyerekeknek. A tudatos médiafogyasztás hatékony oktatása az oktatási rendszerünk több évtizedes ígérete, miközben maga a média évről-évre drasztikusan változik.

A HelloWorld a programozás oktatás felfrissítését követően a médiaismeret-oktatás megújítását tűzte ki célul: egy hetes Videós táborunkban a tradicionális médiából érkező szakemberek, valamint filmesek, influencerek és youtuberek mutatják majd be azt, hogy miként lehet és érdemes ma egy modern csatornát, újságot, filmet felépíteni, miként lehet megkülönböztetni a híreket az álhírektől, miként lehet egy történetet elmesélni és egy látványos videót megrendezni.

Ha érdekel a média világa, vagy ha szeretnél DoggyAnditól, IceBlueBirdtől, Walrusztól és ZsDavtól valamint megannyi szakembertől tanulni, akkor téged is várunk a HelloWorld első napközis Videós táborába.

Időpont: 2019. július 22-26. (naponta 08.00-17.00)
Ár: 39 900 forint (tartalmazza a napi ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: media.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.