Robotok, társasok és Xbox minden mennyiségben

|

Számos kiegészítő programmal készülünk Budapest eddigi legnagyobb robotversenyére.

Már csak kettőt kell aludni Budapest történetének egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb robotversenyéig, ahol a főváros legtehetségesebb 9-16 éves robotprogramozói és ifjú mérnökei mérik majd össze tudásukat. A First Lego League (FLL) nem csak az izgalmas robotverseny miatt lehet érdekes a családok számára.

A rendezvényre ugyanis számos családi programmal készülünk. A látogatók például a kihelyezett Xbox One X gépeken megtapasztalhatják napjaink legerősebb konzoljának erejét, és a napjaink legmenőbb játékait is kipróbálhatják. A rendezvény területére a Gémklub kedvenc társasjátékaival érkezik, így azok is megtalálhatják a számításaikat, akik az analóg játékokat kedvelik. Sőt, a látogatókat egy különleges Lego-kiállítás, -játszóház is várja.

A színházteremben egész nap kerekasztal-beszélgetésekkel keressük majd a válaszokat napjaink kérdéseire. Tényleg elárasztanak minket a robotok? Mire képes a Minecraft? A YouTube használható oktatásra? Többek között a Szertár, a Robotépítők Magyarországi Egyesülete, az InnoRobot-X képviselője, valamint Vályi István, A Brutális fizika sorozat műsorvezetője is velünk lesz. Ha nem tudsz jelen lenni a helyszínen, akkor sem maradsz majd le a fontos eseményekről, a Microsoft és az Xbox One X támogatásának köszönhetően ugyanis a verseny és a kerekasztal beszélgetések legfontosabb pillanatait élőben közvetítjük majd a PC World és a HelloWorld Facebook oldalán.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.