Makers Wanted!

|

Még egy napig lehet jelentkezni Magyarország első underground innováció kiállítására!

Rengeteget lehet hallani a hírekben a világ nagy multinacionális cégeinek a fejlesztéseiről. Aki követi a híreket, az fejből tudja, hogy éppen milyen újdonsággal gazdagodott a legújabb méregdrága termék, milyen színű összeállítással érkezik a következő Android csúcskészülék, vagy éppen milyen újítást találtak ki multinacionális cégek. A globális világban az innováció nem csak lehetőség, hanem kényszer is, aki érvényesülni akar az öldöklő versenyben, annak valamilyen egyedi funkcióval, megoldással elő kell rukkolnia,. Hiszünk abban, hogy újítások nem csak a nagyobb globális cégek műhelyeiben készülnek, hanem számtalan találmány, újfajta elgondolás készül a hazai garázsokban is, olyan megoldások, amelyeket érdemes megmutatni, amelyeket példakép lehet és kell állítani a jövő generációja számára.

Neked is van egy egyedi ötleted, prototípusod, elgondolásod? Ha igen, téged is várunk a januári budapesti FLL döntő helyszínén megrendezendő Makers Wanted! kiállításon, ahol örömmel látunk minden új, alulról szerveződő innovációt, egyúttal egy fórumot teremtve a hazai maker közösségeknek és feltalálóknak.

A résztvevőknek ráadásul nem csak a helyszínen, hanem a PC World felületein is megjelenési lehetőséget adunk, így biztosítva, hogy az innovációk később bárki számára elérhetőek legyenek. Ha te is egy vagy közülük, küldd el nekünk a pályázatodat, és ha a kurátor bizottságunk kiválasztja a projektedet, ingyen jelenhetsz meg a tömegrendezvényen, valamint a PC World magazin hasábjain és a PC World online felületén.

powered by Typeform

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.