FLL: jelentős kedvezmény az újaknak

|

15 nappal meghosszabbították az FLL jelentkezési határidejét. 15 új belépő kedvezménnyel regisztrálhat.

Hamarosan megkezdődnek az idei First Lego League küzdelmek, amely keretén belül idén a csapatoknak a Hydro Dynamics kihívását kell lehetőleg minél jobban teljesíteniük. Magyarországon az első regionális döntőt Tatabányán (november 25) rendezik majd, amelyet majd a győri (december 2), a debreceni (december 9), a szegedi, miskolci (december 16.) és végül a budapesti (január 13.) döntő követ majd. Több mint 12 csapat már a fővárosban és Győrben is nevezett, ám vannak olyan helyszínek (Debrecen és Tatabánya), amelyeknek a hajrában még iparkodniuk kell a nevezésekért. Cikkünk írásakor így álltak a nevezések régiós bontásban:

FLL Budapest - 16 csapat
FLL Debrecen - 6 csapat
FLL Györ - 14 csapat
FLL Miskolc - 10 csapat
FLL Szeged - 11 csapat
FLL Tatabánya - 6 csapat

Előzetesen a főszervező az október 13-i dátumot nevezte meg jelentkezési határidőként, ám az európai sorozat 15. évfordulója alkalmából 15 nappal, egészen október 28-ig meghosszabbították a határidőt. A Hands on Technology ráadásul egy úgynevezett "Hozz-egy-barátot-ösztöndíjat" is hirdetett, amely keretén belül 15 új csapat féláron regisztrálhat a versenyre.

És persze az sem mellékes, hogy az ide tanévtől az FLL és a WRO (World Robot Olympiad) is bekerült az oktatásért felelős miniszter által anyagilag támogatott tanulmányi versenyek közé.

Bizonytalanok vagytok? Azt sem tudjátok, hogy mi fán terem az FLL? Ajánljuk korábbi alapozó cikkünket.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.