LEGO építőverseny: szavazz a döntősökre

|

A HelloWorld zsűrije kiválasztotta az érvényes pályázatok közül azt a tizenöt építményt, amelyek esélyesek a végső győzelemre. Most te is alakíthatod a végeredményt.

Szeptember végén egy Magyarországon is kuriózumnak számító építőversenyt hirdettünk, amelyben a legkreatívabb LEGO űrhajókat kerestük. Felhívásunkra több mint 64 érvényes pályázat érkezett a kinőzött határidő előtt, ahol a legfiatalabb nevező alig múlt el két éves, míg a legidősebb már a negyvenes éveit tapossa. A jelentkezéseket négy életkori kategóriába rendeztük, amelyek közül a zsűrink kiválasztotta azt a tizenötöt, akik szerintük esélyesek a végső győzelemre.

Ők azok, akiknek még esélyük van megnyeri a játék fődíját, a LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szettet közel 45 ezer forint értékben, illetve közönségdíjunkat, a 30 ezer forint értékű LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készletet. A közönségdíj odaítélésénél a te véleményed is számít, így arra kérünk, hogy egy adj le egy szavazatot, az általad legszimpatikusabbnak gondolt űrhajóra.

A verseny további menete:
2019. október 30. 12.00 - a közönségszavazás vége
2019. október 31. 16.00 - eredményhirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.