LEGO építőverseny: építs űrhajót és nyerj!

|

Egy Magyarországon egyedülálló építőversenyt indítunk, ahol a legjobb űrhajókat értékes LEGO készletekkel díjazzuk.

Van otthon bármilyen LEGO készleted? Lehet az Classic, City, Technic vagy éppen DUPLO is. Ha igen, akkor minden adott ahhoz, hogy te is elindulj a HelloWorld első építőversenyén, ezen felül már csak egy fényképezésre alkalmas készülékre lesz szükséged, na és persze egy e-mail címre, vagy Instagram fiókra.

A feladat: építsd meg álmaid űrhajóját kizárólag LEGO alkatrészekből, készíts arról legalább egy fényképet, majd küld el azt a jatek@helloworldonline.hu e-mail címre neveddel és születési dátumoddal együtt. A LEGO űrhajót tekintve mi nem kötjük meg a kezedet, lehet az egészen pici, vagy egészen nagy is, lehet hosszúkás, vagy tömzsi, épülhet DUPLO vagy Technic elemekből. A szakmai zsűrink a legötletesebb űrhajókat fogják díjazni, illetve a legjobb 10 jelölt egy közönségszavazáson is részt vehet, ahol a legnépszerűbb építményt szintén díjazzuk majd.

A játék fődíja egy több mint ezer elemből álló LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szett közel 45 ezer forint értékben, míg a közönségszavazás nyertesét egy 30 ezer forint értékű, 837 elemből álló LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készlettel fogjuk díjazni.

A játék menete:
2019. október 25. 12.00 - a LEGO építmények leadásának határideje
2019. október 26. 12.00 - a közönségszavazás kezdete
2019. október 30. 12.00 - a közönségszavazás vége
2019. október 31. 16.00 - eredményhirdetés

A játék nyerteseit és a közönségszavazás résztvevőit levélben értesíteni fogjuk, illetve természetesen nevüket is közzétesszük majd. Ha a versennyel kapcsolatban további kérdésed lenne, kérünk, hogy tedd fel kommentben, vagy írj egy levelet a jatek@helloworldonline.hu e-mail címre. Jó építést!

A játék szervezője a "HelloWorld" Oktatás és Fejlesztés Egyesület. A játékban a szervező cég tulajdonosain, munkavállalóin és azok közeli hozzátartozóin kívül részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A játékban azok vehetnek részt, akik nevük, születési idejük és e-mail címük megadásával, valamint egy fénykép elküldésével regisztrálnak a játékba. A regisztráció elküldésével a játékosok hozzájárulnak a versenyben való részvételhez, valamint az azzal összefüggő (nyeremény és közönségszavazás értesítések) adatkezeléshez. A HelloWorld Egyesület az építőverseny során feldolgozott adatokat az eredményhirdetés után 7 nappal törli,  külső félnek nem adja át.

A LEGO elnevezés, a LEGO logó a LEGO Csoport védjegye és azok szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.

Nyitókép: @jedimasterwagner

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.