Indul a HelloWorld Űrtábor

|

A HelloWorld bentlakásos táborában a gyerekek saját marsjáró robotot, meteorológiai ballont készíthetnek és a közeli égitesteket is megtekinthetik.

Az első Minecraft és Robotprogramozó tábor után egy Magyarországon merőben új tábort indít a HelloWorld, ahol a gyerekek testközelből ismerkedhetnek meg a köztünk élő űrtechnológiákkal, megtanulhatják hogy miként lehet egy egyszerű rakétát, marsjáró robotot megépíteni, a helyszínen lévő távcsövekkel pedig a közeli égitesteket is megcsodálhatják. A speciális, szakemberek által összeállított tananyag részeként ráadásul a gyerekek a saját meteorológiai ballonjukat is elkészíthetik, hogy a tábor végén felengedjék azokat egyenesen a sztratoszférába.

Létezik még egy olyan tábor, ahol akár 25 kilométeres magasságba is feljuthat egy általad készített eszköz? A HelloWorld Űrtábor e tekintetben is új fejezetet hoz a hazai természettudományi oktatás történetébe.

A táborba a tanulás iránt legfogékonyabb 10-14 éves korosztályt várjuk, bármiféle előképzettség nem feltétel, bőven elegendő az, ha téged is érdekel a körülöttünk lévő univerzum és a jövőben szívesen foglalkoznál az űrtechnológiákkal.

Időpont: 2019. augusztus 11-16.
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 10-14
További információ és jelentkezés: space.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.