Megújulnak a HelloWorld táborok - indul a jelentkezés

|

Önjáró autókkal és új tematikákkal bővül a HelloWorld palettája. Megújul a Minecraft tábor.

Az öt évvel ezelőtt elsőként indult HelloWorld tábor célja már a modern informatikai oktatás meghonosítása és népszerűsítése volt. Láttuk, hogy a közoktatás csak nehezen tud lépést tartani a technológiai ipar szélsebes fejlődésével, és hogy a modern tudásra, kompetenciákra nagy szükség lesz már a közeljövőben is. Bár az első táborozó gyerekek közül ma már sokan egyetemekre járnak, sok korábbi diákunk ma már ott szerepel a legtehetségesebb huszonévesek között, és a robotikai versenyek immár államilag is elismertnek, még mindig hiszünk a megújulásban, és abban, hogy még csak az út elején járunk.

A HelloWorld táborokat minden évben megújítottuk, modernizáltuk, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni a globális oktatási trendekre, és a munkaerőpiac várható változásaira. Míg az első évben egy HelloWorld tábor volt, a második évben már négyet szerveztünk meg, és Magyarországon az elsők között vontuk be a Minecraftot az oktatásba.

A Harmadik évben pedig a FIRST LEGO League tematikáját is beépítettük a programunkba, valamint neves youtuberek közreműködésével elindítottuk a leginkább kreatív építésre és csoportmunkára fókuszáló Redstone táborunkat. Tavaly pedig egy új tematikát indítottunk, a kifejezetten videójáték fejlesztésre, azon belül is Unity programozásra fókuszáló Játéktervező táborunkat, illetve a Robotprogramozó táborunkba immár a drónprogramozást is beépítettük.

Idén ismét megújítjuk a programunkat, egységesítjük a Minecraft és a Redstone tábor tananyagát, valamint a Robotprogramozó táborokban immár az önjáró autók vezérlése is megjelenik majd. Emellett további új, hazánkban is merőben új tematikákkal is készülünk, amelyeket hamarosan bejelentünk majd. A HelloWorld lelkét adó táborainkra azonban már ma is lehet jelentkezni, a 10-18 éveseknek szóló Robotprogramozó, valamint a 10-14 éveseknek nyitott Minecraft tábor már várja a jelentkezéseket.

Időpont: 2019. június 23-28.
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 10-14
További információ és jelentkezés: minecraft.helloworldonline.hu

Időpont: 2019. július 7-12. (14-18 évesek) és 2019. augusztus 11-16. (10-14 évesek)
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 10-18
További információ és jelentkezés: robot.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.