Módosult a Call for Makers pályázat határideje

|

Július 8-ig meghosszabbították a római Maker Faire pályázatát, amely keretén belül az innovatív hazai makerek és feltalálók egész Európának megmutathatják ötleteiket.

Az olasz Örökségvédelmi Minisztérium részvételével még tovább bővül a Maker Faire Rome már egyébként is színes palettája, így Európa egyik legnagyobb tudománytechnológiai kiállításán az örökségvédelemmel foglalkozó technológiáknak is egy külön részt szentelnek majd. Az új tematika érkezése miatt a szervezők meghosszabbították azon Call for Makers pályázat határidejét egészen 2019. július 8-n, amely keretén belül ingyen megjelenési lehetőséget biztosítanak 14-18 éves iskolások és egyetemisták által készített projekteknek, valamint minden innovátoroknak, feltalálónak.

A római szervezők emellett idén különös hangsúlyt fektetnek a technológiai és a művészet együttműködésének, a Maker Art részeként ugyanis több olyan világszerte híres projektet is sikerült a rendezvény mellé állítaniuk, amelyek remekül demonstrálják ennek a szokatlan szinergiának a lehetőségeit.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.