Már csak ma jelentkezhettek a pótfelvételire

|

Ez az utolsó nap a felsőoktatási pótfelvételi pályázatok benyújtására, az ügyfélszolgálat meghosszabbított nyitva tartással segíti a résztvevőket.

Ahogy arról a napokban a HelloWorld Online-on is beszámoltunk, a felsőoktatási felvételi első köréről lecsúszó érdeklődők számára július 27-én indult el a pótfelvételi eljárás, melynek során 47 egyetemen, 15 különböző képzési területre nyújthatják be pályázatukat az érdeklődők.

Az eljárás elindítására augusztus 5. éjfélig, vagyis a mai nap végéig van lehetőség, az utolsó pillanatos rohamra számítva pedig a Felvi.hu közölte, hogy a felvételi ügyfélszolgálat meghosszabbított nyitvatartással áll a hallgatójelöltek rendelkezésére: a munkatársak ezúttal este 18 óráig várják a személyesen érkezőket, fogadják a telefonhívásokat és válaszolják meg (érkezési sorrendben) az e-maileket.

Aki még nem esett túl a pótfelvételi jelentkezésen, annak hasznos lehet, hogy a portál a napokban egy tömör összefoglalóban tette közzé az eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ebben szó esik a jelentkezési folyamat minden mozzanatáról a hitelesítéstől a dokumentumpótláson át a vizsgabehívókig.

Ami pedig a további menetrendet illeti, a 2022. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait várhatóan 2022. augusztus 24-én állapítják meg, a felvételi határozatokat pedig szeptember első napjaiban fogják kézbesíteni az illetékes intézmények.

 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.