Keresztféléves képzésre jelentkeztél? Nem árt sietni, ha módosítanád a sorrendet

|

Vészesen közeleg a határidő lejárta.

A felsőoktatási felvételi eljárás menetrendje szerint novemberben zárult le a jelentkezés az intézmények keresztféléves képzéseire, december 14-én pedig megnyílt az E-felvételi rendszer ügyintézési időszak, amely a hiányzó dokumentumok pótlására és a megjelölt szakok sorrendjének módosítására is lehetőséget biztosít.

Ahogy már akkor is megírtuk, ez az adminisztrációs időszak csak január 10-éig tart, így a jelentkezőknek csupán néhány napjuk maradt arra, hogy elvégezzék a szükséges intézkedéseket.

A jelentkezési sorrend módosítása előtt fontos tudnivaló, hogy a rendszer csak egyetlen alkalommal engedélyezi a műveletet, így érdemes alaposan átgondolni, mielőtt megnyomjuk azt a bizonyos gombot. Amennyiben új szakokkal szeretnénk bővíteni a listát, arra sajnos nincs lehetőség, legfeljebb ugyanazokat a szakokat adhatjuk hozzá eltérő finanszírozással (önköltséges mellett állami támogatott, és fordítva).

A keresztféléves ponthatárok kihirdetésére január 24-én kerül sor a felvi.hu-n.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.