Hamarosan indul a keresztféléves ügyintézés

|

Néhány nap múlva megnyílik a lehetőség a jelentkezési sorrend módosítására.

Hivatalosan novemberben zárult le a jelentkezési folyamat a felsőoktatási intézmények keresztféléves képzéseire, a tényleges véglegesítésig azonban még lesz rá lehetőség, hogy az érdeklődők módosítsák a megcélzott képzési helyek sorrendjét.

Erre pedig már csak néhány napot kell várni, az E-felvételi ügyintézési időszaka ugyanis december 14-én (kedden) veszi kezdetét. A jelentkezési sorrend módosítása mellett az ügyintézési időszakban végezhető el a dokumentumok pótlása és az egyéb hiánypótlási feladatok is.

"A jelentkezők legkésőbb december 27-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2022. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról. Fontos tehát a megadott postafiók rendszeres figyelése!"

- írja a felvi.hu. Ami a sorrendet illeti, fontos tudnivaló, hogy a jelentkezők csak egyszer változtathatnak rajta, tehát nem árt megfontolni a döntést.

Az ügyintézési ablak január 10-én zárul, így csaknem egy hónap áll rendelkezésre a szükséges műveletek elvégzéséhez. A keresztféléves felvételi ponthatárainak kihirdetésére január 24-én kerül sor a Felvi.hu-n.  

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.