Újra Minecraft tábor: építs kísértetkastélyt!

|

Budapest belvárosába, egy fejlesztőcéghez költözik legújabb tematikus táborunk.

Nem egészen másfél hónappal ezelőtt zárult a legutóbbi HelloWorld Minecraft táborunk, ám már akkor is jeleztük, hogy nem kell több hónapot várni az újabb rendezvényünkre, hiszen az őszi szünetben újra várjuk a gyerekeket. Ezúttal ráadásul a projektalapú építést állítjuk fókuszba, így a négy napos intenzív napközis táborunk során a 10-14 éves résztvevők létrehozhatják a saját kalandtérképüket, megtanulva, hogy kódokkal miként befolyásolhatják a játékban futó játékuk viselkedését.

Az őszi rendezvényünknek immár a helyszíne is véglegessé vált. Diákjaink az EPAM vendégszeretetét élvezhetik egy teljes héten keresztül, így egy professzionális fejlesztőcég hétköznapjaiban is testközelből belepillanthatnak. Az októberi végi négy napos rendezvényen igazi minecraftos Halloween bulival is készülünk, valamint az oktatás során is hangsúlyos szerep jut majd a rémeknek, a gyerekeknek ugyanis egy saját kísértetkastélyt kell majd berendezniük, többek között önmaguktól mászkáló kísértetekkel. Felkelettük az érdeklődésedet? A lenti linken keresztül tudtok jelentkezni.

Időpont: 2017. október 30.-november 3. (szünnap: november 1.)
Ár: 24 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 10-14

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.