Új verseny: Nemak-Mobilis robotverseny - FLL Győr regionális forduló

|

"Nemak-Mobilis robotverseny - FLL Győr regionális forduló" címmel a First Lego League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny regionális fordulójának ad otthont a győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, 2017. december 2-án. A verseny a nagyközönség számára is nyitott! A speciális terepasztalokon zajló, roppant látványos robot játék meneteken túl, a Mobilis rengeteg kísérőprogrammal várja a rendezvény látogatóit.

A verseny jóval több mint robotépítés vagy -programozás, a műszaki jellegű feladatok eredményes megoldása mellett olyan kompetenciákat is tesztel, amelyek elengedhetetlenek a jövő, sőt, már a jelen munkavállalói számára, mint pl. kommunikáció, csapatmunka. A verseny leglátványosabb mozzanata a robotok viadala egy speciális terepasztalon, amely a külső szemlélők számára is rendkívül izgalmas és szórakoztató program.

A győri regionális verseny látogatók számára is nyitott, az év egyik kiemelkedő rendezvénye a Mobilisben! Kísérőprogramjaként izgalmas természettudományos kísérleti bemutatók láthatók, látogatóink működés közben tekinthetnek meg, sőt, a tudományos barkácsolás során akár maguk is készíthetnek különböző robotokat. A Mini-PánIQ szoba ugyancsak robotokkal kapcsolatos feladványokkal várja a látogatókat az év egyik legizgalmasabb Mobilis rendezvényén.

A verseny a nagyközönség számára nyitott! A Mobilis állandó kedvezményei ezen a napon is érvényesek: győri lakcímkártyával rendelkezők, valamint a Széchenyi István Egyetem polgárai (hallgatók, oktatók, öregdiákok) és családjaik 50 százalék kedvezménnyel válthatnak belépőt a Mobilisbe.

Helyszín: 9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66. (Mobilis Interaktív Kiállítási Központ)
Időpont: 2017. december 02.
Korosztály: Alsósok, Felsősök, Középiskolások, Egyetemisták/főiskolások, Felnőttek
Belépés: mobilis-gyor.hu/jegyarak
További információ, jelentkezés: a közép-európai jogtulajdonos Hands on Technology honlapján, first-lego-league.org
Jelentkezési határidő: A versenyen max. 14 csapat vehet részt, a jelentkezési határidő: 2017. október 13.

Szervező neve: Rákosi Szabolcs
Szervező e-mail címe: rakosi.szabolcs[kukac]mobilis-gyor.hu
Szervező telefonszáma: +36 20 248 5008

Neked is van egy versenyed? Küld el nekünk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.