Van egy versenyed? Küld el nekünk!

|

Versenyt szervezel, és szeretnéd annak hírét minél több emberhez eljuttatni? Küld el nekünk a szükséges információkat, hogy eseményedet felvehessük Magyarország legnagyobb robot- és programozóverseny adatbázisába.

Kérünk a lenti űrlapon küld el nekünk a legfontosabb információkat, hogy utána a versenyedet, rendezvényedet feltüntethessük Magyarország legnagyobb programozással és robotikával kapcsolatos versenynaptárába, és hírt adhattunk a rendezvényedről. Az űrlapon nem kötelező minden mezőt megadni, de mi örülünk, ha minél több információt adsz át nekünk és a potenciális versenyzőidnek. A kapcsolattartási adatokat viszont mindenképpen add meg nekünk, hiszen az ott megadott elérhetőségekre fogjuk elküldeni az eseményed kész oldalát, illetve azon keresztül tartjuk majd veled a kapcsolatot. Ha szeretnéd később módosítani az esemény adatait, arra is lehetőséged van, amennyiben az esemény regisztrációja után kapott válaszlevélben megadott e-mail címre írsz nekünk.

powered by Typeform

Az eseménybejelentő űrlap elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Adatvédelmi Szabályzatunkkal összhangban az Ön személyes adatait felhasználjuk és a megadott elérhetőségeken felvegyük a kapcsolatot. Partnerünk, a Programozni.hu adatbázisába csak akkor vesszük fel az adataidat, ha azt külön jelzed nekünk az űrlapon keresztül.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.