Társasjáték-tervező gyerektábor indul

|

Készítsd el velünk az első játékodat! A HelloWorld táborában megmutatjuk, hogy mi minden szükséges az első prototípus elkészítéséhez.

A társasjáték világ rendkívül színes lett és egyre többen foglalkoznak játékkészítéssel. Habár korábban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem már indított társasjáték-fejlesztő képzést, és indult már Társasjáték Fejlesztés Kurzus is Magyarországon, hazánkban még egyetlen egy bentlakásos gyerektábor sem indult, amely kifejezetten társasjáték-fejlesztéssel foglalkozott volna és intenzív prototípus-fejlesztést kínált.

Kruppa Gergellyel, az Antler Games játékfejlesztő szakemberével (a fenti képen az általuk fejlesztett Shadow Tactics látható) összefogva egy különleges tananyagot állítottunk össze kifejezetten 12-16 éves gyerekek számára, amely keretén belül a tábor résztvevői megismerhetik a társasjátékok mögötti elméletet és gyakorlatot, és az 5 nap során csoportban dolgozva elkészíthetik saját prototípusukat. A Társasjáték-tervező tábor keretén belül emellett az ehhez szükséges kompetenciákat is megmutatjuk neked, legyen szó 3D-tervezésről, -nyomtatásról, vagy éppen grafikai szerkesztésről.

Ha játékosan szeretnél te is elmélyülni a játékfejlesztésben, szeretnél hatékonyabban dolgozni csapatban és meg akarod tanulni, hogy miként kell egy terméket nulláról felépíteni és prototípust fejleszteni, akkor téged is várunk a táborunkba, ahol játékos módon juthatsz olyan ismeretekhez, amelyek elengedhetetlenek lehetnek a későbbi tanulmányaid, munkáid során. Sőt, még garantált ajándékokkal is készülünk!

Időpont: 2019. július 07-12.
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a szállás, az étkezés, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balatonlelle, Part Hotel
Korosztály: 12-16 év
További információ és jelentkezés: tarsas.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.