Redstone tábor: teljes telt ház

|

Hatalmas érdeklődés övezi a Sirius és IceBlueBird által fémjelzett tábort. Gyakorlatilag másfél hét alatt az összes hely és a várólista is betelt.

Július elején jelentettük be legújabb, Minecraft YouTuberekkel - Siriusszal és IceBluBirddel - közös szervezésű táborunkat, amely a programozás helyett főként a redstone építésre, azaz a  csoportmunka, a kreativitás és a mérnöki készségek fejlesztésére fókuszál. A bejelentés pillanatában szinte azonnal megindult a roham a szabad helyekért, így hamar betelt a rendelkezésre álló hatvan főnek fenntartott hely.  E hét közepén már ki is kellett tenni oldalunkra a megtelt táblát, az új jelentkezők várólistára tudnak feliratkozni.



Szerencsére a többi HelloWorld tábor is hasonlóan népszerű, a balatonlellei Minecraft táborunkat szintén telt házzal zártuk (lásd fentebb az összefoglalónkat), ahogy az augusztusi révfülöpi robotprogramozó táboraink is közel állnak a teljes kapacitáshoz. Te is velünk tartanál? Még érdemes jelentkezned, ugyanis az alábbi táborainkban még van néhány szabad hely:

2017. július 31. - augusztus 4. - Robotprogramozó Budapest
2017. augusztus 13-18. - Robotprogramozó Révfülöp

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.