Indul a Redstone tábor!

|

Sirius és IceBlueBird, valamint a HelloWorld oktatási mozgalom összefogásából egy merőben új nyári tábor született.

Kevesebb mint egy héten belül útjára indulnak a 2017-es HelloWorld programozó nyári táborok, elsőként rögtön egy telt házas Minecraft táborral kezdünk Balatonlellén. A megnövekedett érdeklődés hatására úgy döntöttünk, hogy idén - a tavalyi négy után - hatodik táborunkat is elindítjuk, ám egy merőben új koncepcióval.

Többen is kérték ugyanis tőlünk, hogy indítsunk egy alapozó Minecraft tábort is, ahol a programozás oktatása helyett a közös építés, azaz a csoportmunka, a kreativitás és a mérnöki készségek fejlesztésére helyezzük a fő hangsúlyt a kódolás helyett. Az ötletünk hazánk két népszerű Minecraft youtuberének is megtetszett, akikkel partnerségben végül megszületett a Redstone tábor.

Sirius és IceBlueBird, valamint a HelloWorld szakértői által kidolgozott tananyagnak köszönhetően így a jelenlévő 10-14 éves gyermekek nem csak a népszerű videósaikkal tölthetnek el egy rendkívüli hetet, hanem a Minecraft világában is elmélyülhetnek, és fejleszthetik csoportmunka és tervezési képességeiket, valamint inspiráló példaképekkel is találkozhatnak közvetlenül a Balaton partja mellett.

Időpont:  2017. Augusztus 21-26.  (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 59 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balaton, Hotel Révfülöp ( 8253 Révfülöp Halász utca 37.)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: redstone.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.