Redstone tábor - itt a folytatás

|

Sirius és IceBlueBird, valamint a HelloWorld újra összefogott, hogy megszülethessen a nyár egyik legjobb tábora.

Tavaly indítottuk el először merőben új táborunkat, amelyben népszerű youtuberekkel együttműködve merültünk el a Minecraft csodálatos világában. Rendkívül népszerűnek bizonyult a a kreativitás és a mérnöki készségek fejlesztésére fókuszáló tábor, hiszen mindössze néhány nappal a bejelentést követően ki kellett raknunk a megtelt táblát.

Idén egy újabb fejezetet nyitunk a Redstone táborok történetében, mondhatni szintet lépünk, hiszen egy merőben új helyre, közvetlenül a Balaton partja mellé költöztetjük a táborunkat, ráadásul a tavaly már bizonyított tananyagot is tovább finomítottuk, hogy a jelenlévő 10-14 éves gyermekek a szórakozás mellett minél több hasznos tudással is gazdagodjanak. A tábor öt napja alatt így kiemelt szerepet kap majd a játékos tanulás, a gyermekekre pedig felkészült pedagóguscsapatunk fog felügyelni a tábor egész időtartama alatt.

Időpont: 2018. augusztus 12-17. (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 69 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Part Hotel (8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 46)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: redstone.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.