Indul hazánk első Unity tábora

|

Érdekel a játéktervezés? A HelloWorld nyári napközis táborában elkészítheted az első programodat.

Nem a mennyiségben, hanem a minőségben hiszünk. A HelloWorld táborok így mindig is pionírnak számítottak: az első között szerveztünk robotprogramozó táborokat, elsőként indítottunk kifejezetten algoritmikus gondolkodást elmélyítő Minecraft táborokat, valamint az Arduino-vezérlést, a 3D nyomtatást és a VR-fejlesztést is az elsők között integráltuk speciális - pedagógusok és iparági szakemberek által kidolgozott - tananyagunkba. Nem tanítunk tömegeket, a táborokban jelenlévő 50 gyermek viszont testközelből tapasztalhatja meg a legújabb oktatási módszereket és modern technológiákat.

Ennek jegyében például a Robotprogramozó táborainkban új ismeretként megjelenik a drónépítés és -vezérlés, így a gyermekek nem csak a földön lévő, hanem a repülő robotokat is beprogramozhatják, a Minecraft táborokban pedig hangsúlyosabban jelenik majd meg a kódolás alapú építés.

Már utóbbi kettő sem kis vállalás, ám végre beérett egy titkos projektünk is, amiről eddig nem beszélhetünk. Az elmúlt egy évben ugyanis egy merőben új táborstruktúra kialakításán is dolgoztunk, egy olyan koncepción, amely eddig országunkban nem volt jelen, és amely tudást eddig csak drága tanfolyamokon szerezhették meg az érdeklődök. Ez lett a Unity tábor, amely az öt napja alatt megpróbálja a jelenlévő 12-16 éves gyermekeknek a lehető legmélyebben megismertetni a Unity világát, hogy a tábor zárását követően - a szerzett alaptudásra építve - képesek legyenek saját programokat, játékokat írni. Az öt napos, rendkívül intenzív táborunkban a jelenlévők megismerhetik például a 2D és 3D játéktervezés alapjait, a Unity assetek használatát, a digitális világteremtést, az Android alapú játékfejlesztést, sőt még a kiterjesztett és virtuális valóság alapú programozásban is elmerülhetnek.

Időpont: 2018. Június 25-29. (naponta 08.00-16.00)
Ár: 29 900 forint (tartalmazza a napi ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 12-16 év

További információ és jelentkezés: unity.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.