Kódolni tanít a Minecraft tábor

|

Ismét megnyitja kapuit a HelloWorld Minecraft tematikájú tábora, ahol a 10-14 éves gyermekek játék közben tanulhatják meg az algoritmikus gondolkodás alapjait.

Ne csak játssz, programozz is - két évvel ezelőtt ezzel a szlogennel indítottuk el első Minecraft táborunkat, amely akkor még világszinten is kuriózumnak számított, sikerét pedig jól jelzi, hogy az elmúlt időszak során rengeteg követője akadt, sőt, még a Microsoft is kialakított egy külön kódolásra alkalmas Minecraft kiadást. Rengeteget fejlődött az oktatási környezet két év alatt, ám még mindig úgy gondoljuk, hogy tudunk újat mutatni, tudjuk ismét formálni a piacot.

Több mint egy tucatnyi telt házas informatikai táborral, több tízezer főt elérő robotversenyekkel és Unplugged előadássorozat a hátunk mögött idén még magasabb fokozatba kapcsolunk, és 2018 nyarán megmutatjuk, hogy milyen új lehetőségek rejlenek a szoftverben. A speciális, szakemberek és pedagógusok által kidolgozott oktatási módszer segítségével a diákok megtanulják, hogy programkódok segítségével miként befolyásolhatják a szoftver viselkedését, így játékosan elsajátítva a programozás alapjait. Mindeközben hazánk legjobb Minecraft-szakembereivel csiszolhatják tovább meglévő Minecraft-tudásukat.

Időpont: 2018. július 22-27. (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 64 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Part Hotel (8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 46)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.