Készíts velünk videojátékot!

|

Újra elindul a HelloWorld Játéktervező tábora, ahol megmutatjuk, hogy miként készülnek napjaink legmenőbb számítógépes játékai.

Túlzás nélkül állítjuk, hogy a világ a lábaid előtt hever. Gyakorlatilag bármilyen világot, bármilyen történetet létrehozhatsz, bármikor megalkothatod a saját valóságodat, legalábbis egy videojátékba ültetve azt. Míg régen komoly pénzeket kellett kifizetnie annak, aki játékfejlesztésbe fogott, ma már viszont gyakorlatilag ingyen, a saját szobádból/nappalidból/garázsodból is elindulhatsz a számítógépes játék készítés rögös, ámde gyönyörű ösvényén. Nem állítjuk, hogy az egyszerű lenne - e téren érdemes elolvasni korábbi cikkünket -, viszont azt igen, hogy akár egy hét alatt átadható az a tudás, hogy miként lehet és miként érdemes belekezdeni a videojáték-készítésbe.

Tavaly az elsők között hirdettük meg a Játéktervező táborunkat, amelyben kifejezetten a Unity 3D alapú programozással foglalkoztunk. Ez az a fejlesztői környezet, amelynek számos híres játékot köszönhetünk, és amelyet te is ingyen használhatsz. Táborunkban megmutatjuk a 2D és 3D játéktervezés alapjait, a Unity assetek használatát, a digitális világteremtést, az Android alapú játékfejlesztést, sőt még a kiterjesztett és virtuális valóság alapú programozásban is elmerülünk majd. Ha már elmúlták 12 éves, de még nem vagy 19, akkor téged is várunk az intenzív táborunkba. Ne csak játssz, programozd le!

Időpont: 2019. július 15-19. (naponta 08.00-17.00)
Ár: 39 900 forint (tartalmazza a napi ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 12-19 év

További információ és jelentkezés: unity.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.