A 10 legjobb Unity játék - szavazz te is!

|

Szerencsére ma már nem kell hatalmas tőkebefektetés egy videojáték elkészítéséhez. A Unity már nem csak a független fejlesztők körében népszerű - íme 10 példa arra, hogy jó kezekben milyen sok mindenre képes a game engine.

Sokan azt gondolják, hogy a játékfejlesztés misztériumát csak a kiválasztottak tanulhatják meg, és kitűnő matematika tudás szükséges minden egyes kód leírásához, vagy legalábbis illik integrálni, deriválni. Pedig ma már nem kell közvetlenül a számítógépet utasítani, nem kell mindent nulláról megírni, például lekódolva a virtuális esőt. Számos játékfejlesztő motor, úgynevezett game engine érhető el, amelyek megpróbálnak minél több segítséget és modult megadni a programozóknak, hogy azoknak tényleg csak a programjuk felépítésével kelljen programozniuk. Egy közülük a Unity, ami számos beépített és külön beszerezhető modullal rendelkezik, ráadásul ingyenesen is elérhető, így ma már bárki belevághat a játékfejlesztésbe, nem kell az első működő programhoz évekig tanulnia. A Unity 3D ráadásul napjaink egyik legnépszerűbb játékfejlesztő keretrendszere, amelyet egyre több nagy stúdió mer használni, így felgyorsítva a termékfejlesztést. Összegyűjtöttük szerintünk a 10 legjobban sikerült alkotást, viszont innentől a ti segítségeteket kérjük, hogy megválaszthassuk a valaha volt legjobb Unity 3D-vel készített játékot.

Te is kedvet kaptál a játékfejlesztéshez? Ha igen a válasz, akkor téged is várunk a Játéktervező táborunkba, ahol egy intenzív hét alatt elsajátíthatod a Unity 3D alapjait, hogy a tudás birtokában elkészíthesd a saját számítógépes játékodat, ami talán egyszer felkerülhet majd egy hasonló listára.

Időpont: 2018. Június 25-29. (naponta 08.00-16.00)
Ár: 29 900 forint (tartalmazza a napi ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 12-16 év

További információ és jelentkezés: unity.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.