HelloWorld táborok: indul a jelentkezés!

|

Ismét szintet lépnek a Robotprogramozó táborok. Az idei évben immár a drónvezérlést is kipróbálhatják a 10-18 éves látogatóink.

Nagy utat járt be mindössze három év alatt a HelloWorld mozgalom. A 2015-ös első Robotprogramozó táborunkat 12 másik követte, így már 492 gyereknek mutathattuk meg a programozás és az algoritmikus gondolkodás alapjait. Különleges tananyagunkra több tévétársaság, illetve hazai, nemzetközi szakmai szervezet is felfigyelt. Az idei évben ismét szintet lép a tábor, hiszen a robotika, az Unity-, VR-játékfejlesztés, valamint az Arduino programozás mellett immár a kódolás alapú drónvezérlés is megjelenik majd a programban, ráadásul az egymásra épülő tananyagnak köszönhetően a visszatérő táborozók, és a haladó gyerekprogramozók még jobban elmélyülhetnek a robotprogramozás és játékfejlesztés világában.

Nem csak a programot, hanem a helyszínt tekintve is szintet lép a Robotprogramozó tábort, amely immár Balatonlellén (a Minecraft táboroknál már bizonyított Hotelben) várja majd elsőként a 14-18, majd a 10-14 éves táborozókat.

Egy igazán különleges egy hét vár ránk, amely során a táborozó diákok szinte észrevétlenül sajátíthatják el a programozás alapjait, illetve olyan készségekre tehetnek szert, mint az algoritmikus gondolkodás és a csoportmunka, ráadásul az esti e-sport versenyek gondoskodnak a kikapcsolódásról és a hamisíthatatlan HelloWorld hangulatról.

Időpont: 2018. Július 29. - Augusztus 3. és 2018. Augusztus 5-10. (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 64 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Part Hotel (8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 46)
Korosztály: 14-18 és 10-14 év

További információ és jelentkezés: hello.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.