Így lesz játékautóból robot

|

A hétvégén rendezik meg a RobonAUT legújabb versenyét, ahol a cél egy távirányítású autó teljes körű robotizálása.

Február 10-én, szombaton 10.00 - 14.00 között rendezik meg a RobonAUT idei versenyét, ahol az önállóan működő robotautóknak emberi beavatkozás nélkül kell végighaladniuk egy gyorsasági és egy akadálypályán, útjuk során a legtöbb részfeladatot teljesítve. A csapatoknak maguknak kell megépíteniük a robotjukat, egy távirányítós játékautót átalakítva, szenzorokkal önműködővé alakítva azt. A cél egy olyan autonóm közlekedő jármű létrehozása, amely a lehető legrövidebb alatt képes végighaladni a helyszínen felállított akadálypályán.

Az év első intelligens, ámde rendkívül látványos és vidám autóversenyének a BME Q épület aulája (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.) ad otthont.

Helyszín: BME Q épület aula (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.)
Időpont: 2018. február 10. (10.00 - 14.00)
Korosztály: BME AUT diákok
További információ, jelentkezés: robonaut.hu

Neked is van egy versenyed? Küld el nekünk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.