FIRST LEGO League döntő livestream - robotok csatája

|

Szombaton 12 órától élőben jelentkezünk A Jövő iskolája - FLL robotdöntő és családi innováció kiállításról.

Január 11-én Budapest legügyesebb robotprogramozói küldik ringbe saját kis munkáikat, közben pedig a család minden fontos infót magába szippanthat A Jövő iskolája rendezvényen az okosvárosokról. A FIRST LEGO League döntőjét élőben közvetíti a HelloWorld csapata.

A HelloWorld szervezésében tehát egy olyan különleges családi rendezvényre látogathattok el január 11-én szombaton az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG), ahol a ifjú robotprogramozók mérkőznek meg egymással a FIRST LEGO League és a FIRST LEGO League Jr budapesti döntőin. 12 órakor elindul élő adásunk is, amely nagyjából a rendezvény zárásáig folyamatosan jelentkezik a helyszínről. Tartsatok velünk a helyszínen, vagy akár az alábbi livestreamen keresztül!

Magáról a rendezvényről ebben a  cikkben találtok meg minden további információt.

A Jövő iskolája - FLL robotdöntő és családi innováció kiállítás

Időpont: 2020. január 11., szombat, 10:00-19:00
Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG), Raktár utca 1., Budapest, 1035
Facebook esemény: Ide kattintva érhető el a hivatalos Facebook esemény
További információkért erre a weboldalra érdemes ellátogatni

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.