Ezek a LEGO űrhajók értek a csúcsra

|

A HelloWorld első közösségi építőversenyén a USS Enterprise föderációs csillaghajó miniatürizált mása bizonyult a legjobbnak.

Több mint 60 érvényes pályázat született felhívásunkra, amelyben hazánk legkülönlegesebb LEGO űrhajóit kerestük. Rengeteg színvonalas építmény érkezett hozzánk, a zsűrinek már a legjobb 15 kiválasztásakor sem volt egyszerű dolga, a legjobb három megtalálása pedig nem kis kihívásnak bizonyult, hiszen a döntőtök közül több is esélyes volt a végső győzelemre - jellemzően más és más okokból.

A több tucatnyi versenyző közül mi az első három helyezettet, valamint a közönség kedvencét díjaztuk értékes LEGO City készletekkel, valamint HelloWorld ajándékcsomagokkal, ám úgy gondoljuk, hogy minden induló büszke lehet a művére. Az pedig külön öröm, hogy ilyen sok családban sikerült egymás mellé leültetnünk a gyerekeket és a szülőket, akik sok helyen a közös cél érdekében együtt építették fel űrhajójukat, és ez az ami mindennél többet ér.

1. helyezett: Rajki Péter

Mini mégis stílusos - röviden így értékelte a zsűri Rajki Péter munkáját, amelynek az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Győztesünk néhány építőelemből ugyanis egy igazán stílusos, mégis ikonikus űrhajót épített, amely akár a LEGO tervezőitől is érkezhetett volna. Rajki Péter nyereménye a több mint 40 ezer forint értékű LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szett.

2. helyezett: Fodor Boldizsár Attila

Második helyezettünk ellenben rengeteg építőkockából épül fel és egy olyan moduláris űrhajó, amelynél még a fedélzetet is kidolgozta készítője. A 18 éven felüiek mezőnyében egyébként rendkívül erős volt a verseny, volt aki egy Dániát is megjárt hatalmas űrhajóval jelentkezett, míg mások profi fotóval neveztek. A zsűri végül Fodor Boldizsár Attila művét választotta ki a rendkívül színvonalas mezőnyből. A második helyezett nyereménye egy HelloWorld ajándékcsomag.

3. helyezett: Egyed Boróka

Egy két és fél évesnek is lehet esélye a nagyok között, és egy LEGO Duplo készlettel is lehet kreatív építményeket alkotni. Borókáék alkotása letisztult, és akár bármely LEGO esemény nyitóképe is lehetne, pláne hogy a modern készletben egy több mint 30 éves asztronauta figura is helyet kapott.

Közönségdíj: Galiba Gergő Gábor

A Facebookon indított közönségszavazásunk is szoros versenyt hozott, ahol több mint 1500 szavazat érkezett a pályaművekre. Végül három pályázat volt, amely kétszáz szavazatnál is többet gyűjtött, viszont csak egy, amely 300 szavazat fölé ment. Galiga Gergő Gábor díja egy 30 ezer forint értékű LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készlet.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.