Értékes ajándék a HelloWorld táborozóknak

|

A hamarosan induló Minecraft táborunk minden résztvevője egy Acme Harmonic mikrofonos fülhallgatóval gazdagodhat.

Már nem kell sokat aludni a következő Minecraft táborunkig, amelyet ezúttal teljes egészében a Halloween tematikának szentelünk. A játékos programozótáborban a gyereknek többek között egy saját kísértetkastélyt kell majd berendezniük,önjáró kísértetekkel, gyakorlatilag egy saját kalandtérképet kell majd nulláról megépíteniük négy nap alatt. Különleges, Magyarországon is egyedülálló programmal készülünk a négy napos rendezvényre, a tábor keretén belül többek között megmutatjuk, hogy miként kell szellemvárost, pislákoló lámpát, egyedi varázsitalokat létrehozniuk, és hogy miként tehetik automatizálttá a szörnyidézést.

A HelloWorld tábor visszatérő lakói megszokhatták már, hogy a résztvevőknek értékes nyereményekkel, és welcome ajándékokkal is kedveskedünk. Ez most sem lesz másként, sőt, az Acme felajánlásából ezúttal egy Acme HE16 Harmonic mikrofonos fülhallgatóval ajándékozzunk majd meg a tábor minden egyes lakóját a különleges programokon és a mindennapos ebéden felül. Egy remek fülesről van szó, amit mi is már kipróbáltunk, az 5 éves gyártói garancia pedig garancia a minőségre. A táborainkba még mindig lehet jelentkezni, biztosítsd be a helyed már ma!

Időpont: 2017. október 30.-november 3. (szünnap: november 1.)
Ár: 24 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: EPAM Systems (1082 Budapest, Futó utca 47-53)
Korosztály: 10-14

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.