Csúcsverdák, tuning, robotok - jön az AMTS Robotics

|

Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye is saját robotversenyt indít.

Tovább bővült a hazai robotversenyek hazai palettája. Az AMTS Autó Show szervezői ugyanis bejelentették, hogy az idei rendezvényükön két robotverseny is lesz, melynek lebonyolítását az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai kara vállalta el.

Az egyik verseny egy hagyományos robotszumó verseny, a másik pedig egy teljesen újfajta, katapult verseny lesz, ahol 3 fős csapatok indulhatnak maximum 18 éves korig. A katapult versenyben az FLL és WRO versenynekről ismert asztalon az 54821-es Bionicle golyókat kell 80-100-120 cm távolságba egy 11 cm átmérőjű hengerbe bejuttatni.

A versenyre regisztrált 3+1 fős csapatok tagjainak az AMTS Autó Show szervezői a belépőt biztosítják. A pontos versenyszabályzat az amts.hu honlapon érhető el

Helyszín: Hungexpo, G. pavilon
Időpont: 2018. március 23-25.
Korosztály: 5-12. iskolai évfolyam
További információ, jelentkezés: amts.hu
Jelentkezési határidő: -

Neked is van egy versenyed? Küld el nekünk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.