Korunk tehetségei versus oktatási rendszer

|

A DOKK konferencia záróprogramjaként egy helyre ültettük napjaink tehetséges fiataljait, hogy mondják el, ők miként képzelnék el a modern oktatást. Nézd meg itt a teljes felvételt!

Szeptember legvégén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épületében rendezték meg az első Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítást (röviden DOKK), amely keretén belül a HelloWorld nem csak kiállítóként és óraadóként vett részt, hanem munkatársaink szervezhették meg a konferencia záróprogramját is. Mivel a két napos konferencia ideje alatt politikusok, intézményfenntartók és tanárok már sokat beszéltek arról, hogy merre tart az oktatásunk, mi úgy gondoltuk, hogy megfordítjuk a nézőpontot, és tehetséges fiatalokat kérdezünk meg arról, ők miként képzelnék el a jövő oktatását. A kerekasztal-beszélgetést rögzítettük, teljes terjedelmében itt tekinthető meg:

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
- Várkonyi Kornél
- Mérőné Bálint Karola
- Hajdu Tamás
- Gergely Dániel
- Mészáros Botond
- Molnár József

Nyitókép: facebook.com/dokk.dpmk

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.