Bitcoinnal is támogathatod az árvákat

|

A szülők nélkül maradt gyerekeknek nevelőszülőknél családot biztosító SOS Gyermekfalvakat mostantól Bitcoinnal és Etherrel is lehet támogatni.

Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad nevelőszülői családot, akik nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt került az SOS-be, ahol pszichológus, fejlesztőpedagógus és a szakemberek a nevelőszülővel közösen azon dolgoznak, hogy a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és kiegyensúlyozott, egészséges felnőtté válhassanak.

A kriptovaluták egyik nagy előnye, hogy CoinCash támogatásának hála, átváltása díjmentesen zajlik, így a támogatók adományainak teljes összege hiánytalanul jut el a civil szervezethez, ráadásul átláthatóvá is teszi az adományokat.

"A kriptovaluták segtségével mint közhasznú alapítvány transzparensek maradunk támogatóink számára, támogatóink nyomon követhetik, hogy mi történik pontosan a befizetéseikkel" - mondta Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adományozási igazgatója. "A CoinCash örömmel vállal szerepet ebben a kezdeményezésben, hiszen a termékek vásárlása, nemzetközi átutalások és a rövid, illetve hosszú távú befektetések mellett a karitatív adományozás egy új, mindennapi felhasználási területe lesz a Bitcoinnak és Ethernek végre hazánkban is. Bízunk abban, hogy mindez a kripotvaluták elfogadottságának, illetve használatának terjesztésében fontos mérföldkő lehet" - nyilatkozta Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.