Újraindul a T-Systems Akadémia

|

Informatikusképzést indít utánpótlásának nevelésére a T-Systems Magyarország. A szeptember 1-jén induló képzés résztvevői részmunkaidős munkavégzés mellett tanulhatnak a vállalat informatikusaitól.

A T-Systems Akadémia egyedülálló program: nem fejlesztőket, hanem átfogó IT infrastruktúra-ismeretekkel rendelkező szakembereket képez. 3 hónap általános alapozó és 3 hónap rotációs gyakorlati képzést, valamint 12 hónap on-the-job tapasztalatszerzést követően 6 hónap teljes munkaidős munkavégzést kínál. Az akadémisták először megismerkedhetnek a T-Systemsnél zajló infrastruktúra projektek tervezésével, megvalósításával és üzemeltetésével. Ezt követően specializálódhatnak hálózatok, kommunikáció és biztonságtechnika, valamint belső IT támogatás területekre, ahol minimum egy éves gyakorlati tudást kell megszerezniük. Karrierjüket az érdeklődők hálózati megoldások, intelligens épületek, IT biztonság és felügyeleti rendszerek, konvergens kommunikációs megoldások, valamint számítógépes rendszerek területén építhetik tovább.

A tanulók mindeközben folyamatosan és aktívan részt vehetnek a vállalat mindennapos szakmai kihívást nyújtó projektjeiben, működésében. A résztvevők a képzés során innovációs tanulmány megírására is lehetőséget kapnak, amelynek célja egy piaci vagy egy saját ötlet kifejtése. A legjobb javaslatokat szakmai elbírálást követően a T-Systems Magyarország beépíti a portfóliójába.

A T-Systems Akadémiára a jovomunkahelye.t-systems.hu oldalon lehet jelentkezni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.