Tanulás és fejlesztés a közoktatáson túl

|

Különleges oktatási kezdeményezések egész sorát érheted el hazánkban is, közülük került fel a legjobb 100 az Edisonplatform listájára.

Második alkalommal állította össze a hazai innovatív oktatási kezdeményezések listáját az Edisonplatform csapata és rengeteg új program jelent meg a friss seregszemlében, hisz mindössze 40 csapatnak sikerült a duplázás. Összesen 440 jelölés érkezett, az Edisonplatform szakmai zsűrije közülük választotta ki a nagynyilvánosság elé tárt 100-as lista tagjait. Kicsit kiszélesedett az ország lefedettsége is, a 2020-as keretbe bejutott kezdeményezések már 187 városban és településen kínálnak olyan lehetőségeket és programokat, amelyek a jövőben fontos tudást és képességeket fejlesztik az iskolai kereteken túl.

Idén 8 kategóriában böngészhetnek a szülők a honlapon, hogy megtalálják a gyerekük számára legjobb programot: a tudomány, a digitális világ, a kreatív, az egészség, a fenntarthatóság, az esély és a tudatos nevelés mellett újdonságként megjelent a "A világ és én", ide olyan kezdeményezések kerültek, melyek célja a gyerekek öntudatos világszemléletének kialakítása.

Az egyes kategóriák díjai mellett egy közönségszavazás is indult, ahol bárki támogathatja a számára legszimpatikusabb kezdeményezéseket, a voksolásra egészen augusztus 25-ig lesz lehetőség, így a 26-i gálán már a különdíjas csapatok is átvehetik majd az elismerést.

A tavalyi évhez hasonlóan a HelloWorld Oktatás és Fejlesztés Egyesületünk idén is felkerült erre az elit listára, ha szeretnél támogatni minket a közönségszavazáson ide kattintva leadhatod a szavazatodat ránk.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.