Strapabíró, átalakítható iskolai laptopok a HP-tól

|

A HP bemutatja tanuláshoz tervezett Education Edition laptopját, a ProBook x360 11 készüléket.

A vállalat tervezői a HP eddigi legerőteljesebb oktatási célú számítógépét alkották meg, amely vízálló, ütődésbiztos, a billentyűzet kialakítása pedig a tanításhoz és tanuláshoz egyaránt ideális. A letisztult, de időtálló kialakítású laptop 360 fokos átalakítási lehetőségeinek köszönhetően sokoldalúan használható. A HP School Park szoftvercsomag, a dupla kamera, az érintésalapú és tollal vezérelt interakciók segítségével a felhasználók úgy hozhatnak létre- és fogyaszthatnak tartalmakat az eszközön, ahogy az számukra a legkényelmesebb. A ProBook x360 11 a világ első strapabíró átalakítható készüléke, amely támogatja a könyv módot és zavartalan olvasási élményt kínál.

A HP ProBook x360 11 G5 Education Edition továbbfejlesztett ütköző elemekkel és megerősített sarkokkal érkezik, így az akár 122 cm magasságból történő esésnek is ellenáll. A megerősített csatlakozók védenek a külső behatásokkal szemben, a billentyűzetnek pedig nem okoz gondot, ha esetleg morzsa vagy kisebb mennyiségű folyadék kerül rá. A laptop mind a továbbfejlesztett oktatási teszteken, mind a 13 MIL-STD 810G teszten megfelelt.

Az Education Edition ProBook emellett opcionálisan elérhető Wi-Fi 6 (802.11 AX) modullal is. A HP BIOSphere Gen5 és a Integration Kit integrált szoftveres eszközök segítségével könnyen kezelhetők a diákok eszközei.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.