Ötletversenyt indít a Vodafone

|

A nemzetközi versenyen kifejezetten a karbonkibocsátás csökkentésére és a szemét újrahasznosítása irányuló ötleteket keresik. A fődíj 5000 font.

A Vodafone Csoport bejelentette Future Changers elnevezésű, 18 éven felülieket megcélzó nemzetközi versenyének indulását, amelynek célja a környezetet segítő legjobb, új technológiai megoldások felkutatása.

A 2019. szeptember 23. és október 20. között zajló verseny kiírásában a Vodafone arra ösztönzi a pályázókat, hogy a Vodafone Future Changers weboldalán nyújtsák be az ötletüket ismertető írásos összefoglalót vagy videót angol nyelven.

A 10 legjobb ötletből összeállított listát egy szakmai zsűri tekinti át, a nyertes pedig lehetőséget kap arra, hogy az Imperial College Londonnal együttműködésben megvalósítsa ötletét, és 5 000 font értékű pénzjutalomban is részesül. A nyertes részt vehet az Imperial College London három hónapos Techcelerate vagy Advanced Hackspace elnevezésű programjában, attól függően, hogy melyik bizonyul hasznosabbnak az ötlet megvalósítása szempontjából. A Vodafone Magyarország ezenfelül mentort biztosít a nyertes ötlet sikeres megvalósításának támogatásához.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.