Iskoláknak tervezett notebookot az Acer

|

A TravelMate Spin B3 átalakítható notebook kifejezetten az oktatási szegmens részére lett célozva.

Az Acer a mai napon bejelentette, hogy kibővíti TravelMate notebook portfólióját az átalakítható TravelMate Spin B3 és TravelMate B3 modellekkel, amelyek alapvetően oktatási területre lettek tervezve. A hordozható, 11.6 col kijelzőt kapott készülékek sportos dizájnnal és ellenálló kialakítással lettek felvértezve, utóbbi révén kimondottan ellenállnak az iskolai körülmények közti felhasználásnak, kvázi kakaó biztosak.

Az eszközök a legújabb Intel Pentium és Intel Celeron processzorokat tartalmazzák, mindemellett MIL-STD 801G katonai szabvány-kompatibilisek, így elég erős a kialakításuk ahhoz, hogy túléljenek egy leejtést, vagy odaverődést, melyek a mindennapi diák/hallgatóélet részei. A külső nyomásnak jól ellenálló burkolat, az ütésálló gumis sarkak mind-mind növelik a készülékek ellenállóképességét. Továbbá ezek a notebookok akár 12 órás akkumulátor-üzemidőt is garantálnak, így egész nap használhatók egyetlen feltöltéssel.

A két eszköz számos egyéb hasznos kiegészítő funkciót és opciót kapott, segítve a tanárok, oktatók, IT szakemberek munkáját. Az opcionális akku-kijelző által (burkolaton) a tanárok, oktatók láthatják, melyik diák/hallgató laptopja van merülőfélben. Az eszközök rögzített billentyűzettel lettek szerelve, amelyet nehéz eltávolítani, viszont egyszerű javítani - így a tanintézmény IT szakembereinek egyből könnyebb dolguk lesz e téren.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.