Hétvégi kurzusokat indít a Codecool

|

Ennek köszönhetően nem kell feltétlenül feladnia az állását annak, aki átképezné magát.

Több mint négy éve népszerű a Codecool 12+6 hónapos programozóképzése. Ennek során egy év elméleti képzést követően hat, valódi foglalkoztatói környezetben eltöltött, gyakorlati hónappal válik piacképessé a fejlesztői tudás. Ráadásul az oktatóközpont állásgaranciát kínál: a képzés végén biztos az elhelyezkedés, és a karrierváltással elért vonzó fizetésből történhet a tandíj utólagos törlesztése.

A piacon egyedülálló konstrukcióval már több mint 400 képzett junior fejlesztőt bocsátottak a piacra, és jelenleg is több százan tanulnak csak a magyarországi helyszíneken. Ugyanakkor a Codecool folyamatosan vizsgálja annak lehetőségét, hogy miként tehetné még könnyebbé a tanfolyamok elérhetőségét, a karrierváltás meglépését. Az elmúlt évtől a beiratkozás folyamatos, kéthetente indulnak kurzusok, és a legeltökéltebbek a kurzus egyes fázisaiból az elvárások idő előtti teljesítésével gyorsabban ugorhatnak előrébb - ahogy persze arra is lehetőség nyílik, hogy több időt szánjon a tanuló egy szakaszra, ha igényli.

Szeptembertől a hétvégi kurzusait is a Codecool. Ez egy év alatt mindösszesen 32 hétvégét tesz ki, szombaton és vasárnap is, napi 8 órát töltve a budapesti oktatóközpontban. Ebben a konstrukcióban a tanfolyam három egymásra épülő szakaszra bomlik, 3+3+6 hónapos felosztásban követve egymást. A tandíj részletekben előre fizetendő a szakaszok terjedelmének arányában. Azonban a tanuló saját döntése, hogy mind a három szakaszt kívánja-e teljesíteni, vagy csak ameddig az érdeklődése kitart.

Lehetőség van azonban arra is, hogy akár az első, akár a második szakasz végén az immár hagyományosnak mondható nappali kurzusra térjen át a hallgató. Ezzel életbe lép a fennmaradó tandíj utólagos fizetésének lehetősége is, ráadásul ekkor már állásgarancia is jár a képzés utáni elhelyezkedésre az oktatóközpont150 szerződéses foglalkoztató partnerei egyikénél.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.