Garantált PlayIT belépő jár a UPC programozóverseny jelentkezőinek!

|

Programozóverseny diákoknak, ahol már azzal is nyerhetsz, ha jelentkezel? Van ilyen, a UPC Future Makers diákoknak szóló versenyére január 21-ig lehet jelentkezni, és mindenki automatikusan belépőjegyet kap a júniusi, budapesti PlayIT Show-ra!

A Future Makers Nagydíjat a UPC Magyarország a Skool és a Kódgarázs szakmai közreműködésével még októberben hirdette meg. Az általános- és középiskolás diákoknak szóló programozóversenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban, olyan saját fejlesztésű applikációkkal vagy weboldallal, amelyek valamilyen, az egész társadalmat, vagy a helyi közösséget érintő problémára adnak megoldást a technológia és digitális eszközök segítségével. A győztes csapat jutalma egy írországi utazás, amelynek keretében részt vehetnek a világ egyik legizgalmasabb innovációs eseményén, és ott a nemzetközi közönség előtt is bemutathatják alkotásukat

A jelentkezők kérésre a szervezők azért döntöttek a határidő meghosszabbítása mellett, hogy a gyerekek a közelgő téli szünetet is fel tudják használni applikációjuk, megoldásuk további kidolgozására. A pályázatokat így 2019. január 21-ig lehet beküldeni, míg az eredményhirdetésre február elején kerül sor.

És ez még mind semmi: a HelloWorld / PC World azzal száll be a kezdeményezésbe, hogy megfejeli a tétet egy automatikus nyereménnyel. Épp ezért mindenki, aki jelentkezik a programozóversenyre, belépőjegyet kap a 2019. június elsején a budapesti Hungexpón megtartott PlayIT Show-ra

Szóval irány jelentkezni, egyrészt már ezért is jár a garantált nyeremény, aztán pedig a cél a csillagos ég: további információkat a futuremakers.hu oldalon lehet olvasni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.