Egyetemre készülsz? Legyél programozó a DUE-n!

|

Mérnökinformatikai és gazdaságinformatikai képzést is indít a korszerűen felszerelt Dunaújvárosi Egyetem.

Tudjuk, mennyire nehéz dönteni, ha továbbtanulásról van szó, pláne a határidő közeledtével. Egy színvonalas informatikai képzéssel például számos területen elhelyezkedhettek.

A Dunaújvárosi Egyetem, avagy a DUE 2019. szeptemberében is indít Mérnökinformatika és Gazdaságinformatika képzéseket. A diákok amellett, hogy modern körülmények között, korszerű eszközökkel elsajátíthatják az alapokat, számos érdekességgel is találkozhatnak: az informatikai kutatási részlegen LEGO robotok, valamint Arduino-vezérelt pókrobotok, drónok, VR-eszközök, 3D-nyomtatók, különböző, pneumatikus és elektromosan vezérelt robotkarok találhatók, valamint IT biztonsági és mozgásvezérlést segítő szoftverekkel lehet ismerkedni.

Emellett kredit értékű tantárgyként hallgatható az F#, a haladó C++ technológiák, és a fejlett IT infratruktúrák tárgy, melyek mindegyikét informatikai cégek (Intellifactory Kft., Secudit Kft., Equicom Kft.) szakértői tartják. A törzsanyag egy részének elsajátítását az Evosoft Hungary Kft. alkalmazottai segítik, de a GINOP 3.1.1. projekt keretében további cégek is közreműködnek.

Bővebbi információkért tekintsd meg a Dunaújvárosi Egyetem információs honlapját, ahol még több segítséget kaphatsz, hogy jó döntést hozz, és még azt is megtudhatod, mennyivel keresnek többet a DUE-n végzett hallgatók az átlagnál! Siess, mert mint tudod: a jelentkezési határidő február 15!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.