Digitális oktatás: angyalokat keres a Vodafone

|

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette Főállású Angyal Programját, amelynek nyertesei egy éven keresztül havi bruttó 400 000 forintos fizetést kapnak.

Idén olyan projektekkel lehet jelentkezni, amelyek illeszkednek a Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális Iskola Programjának stratégiájához és támogatják azt. A program célja, hogy versenyképes digitális tudáshoz segítse a hátrányos helyzetű gyermekeket, és felszámolja az elmaradott térségekben jellemző digitális analfabetizmust. Ezekre a problémákra keres megoldást a Vodafone Főállású Angyal Programja, amelyre pályázhatnak például a pedagógusok digitális tudásának fejlesztésére, a diákok digitális eszközhasználatának kreatív javítására vagy a leghasznosabb tanulást segítő applikációk megismertetésére irányuló programok is. A lényeg, hogy a mobiltechnológia bevonásával bármilyen oktatással kapcsolatos kihívásra is keressék a pályázók a választ projektjükkel.

A Főállású Angyal program keretében a Vodafone Magyarország Alapítvány lehetővé teszi a nyertesek számára, hogy egy évig meghatározott közhasznú, közérdekű, illetve jótékonysági feladatokat ellátó szervezetnél dolgozzanak teljes munkaidőben az általuk létrehozott program teljesítése érdekében. A Főállású Angyal program pályázat nyertesei a Vodafone Magyarország Alapítvány jóvoltából egy éven keresztül havi bruttó 400 000 forintos fizetést kapnak, így az Angyalok minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhetik.

A pályázat részleteit a vodafoneangyal.inda.hu oldalra kattintva olvashatják el az érdeklődők, amelyre idén először, egy rövid, maximum 4 perces videó elkészítésével lehet jelentkezni. A videókat szeptember 7-ig tölthetik fel a pályázók erre az oldalra.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.