Dell gépekkel újított az Európa 2000 Középiskola

|

Idén ősztől több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett Dell laptopot von be a mindennapi oktatásba az Európa 2000 középiskola.

Az iskola kétféle, a Dell által speciálisan tanuláshoz - együttműködéshez és az iskolai mindennapokhoz - tervezett laptop-típust választott, a Dell Latitude 3190 Education hagyományos és kétfunkciós számítógépeit. Az eszközök 11-14 órás akkumulátoridővel rendelkeznek, 11 colos kijelzőjük ideális az iskolai tanuláshoz, sőt "gyermekálló" kivitellel készültek: bírják a pakolás, a buszozás, az apróbb ütések, leejtések és karcolások strapáját, sőt, még billentyűzetük is cseppálló. A kétfunkciós változatot a tanulók többféle üzemmódban, így akár táblagépként, érintőképernyővel is használhatják, és természetesen az aktív toll is segítség lehet a tanulásban.

A Dell a gyártók rangsorában az első helyet foglalja el az oktatási célú, végfelhasználói eszközök eladásában, melynek köszönhetően világszerte már 300 000 osztályteremben használják a cég termékeit. A vállalat partnereivel együttműködve olyan finanszírozási modelleket kidolgozását tervezi a hazai oktatási intézmények számára a jövőben, amelyek még inkább előmozdíthatják a digitális oktatás fejlődését.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.