Biztos karrier az informatika területén!

|

Tudjuk, mennyire nehéz dönteni, ha továbbtanulásról van szó, pláne a határidő közeledtével. Egy színvonalas informatikai képzéssel például számos területen elhelyezkedhettek.

2020. februárjában van lehetőség beadni a felsőoktatási felvételire a jelentkezést, melyhez már szükséges az emelt szintű érettségi. Szeretnél továbbtanulni, de nincs meg a bemenetelhez szükséges 280 pontod, vagy az emelt szintű érettségid? Íme a biztos út a felsőoktatásba! A fent említett bejutási feltételek alól kivételt képeznek a felsőoktatási szakképzésék.

A Dunaújvárosi Egyetem a diplomát adó mérnök-informatikus és a gazdasági informatikus képzése mellett, 5 ilyen képzést indít 2020 szeptemberében Gazdálkodási és menedzsment, Gazdaságinformatikus, Mérnökinformatikus, Televíziós műsorkészítő és Műszaki (gépészeti specializáció) szakokon.

A diákok amellett, hogy modern körülmények között, korszerű eszközökkel elsajátíthatják az alapokat, számos érdekességgel is találkozhatnak: az informatikai kutatási részlegen LEGO robotok, valamint Arduino-vezérelt pókrobotok, drónok, VR-eszközök, 3D-nyomtatók, különböző, pneumatikus és elektromosan vezérelt robotkarok találhatók, valamint IT biztonsági és mozgásvezérlést segítő szoftverekkel lehet ismerkedni.

Továbbá hallgathatók az F#, a haladó C++ technológiák, és a fejlett IT infrastruktúrák tárgy, melyek mindegyikét informatikai cégek (Intellifactory Kft., Secudit Kft., Equicom Kft.) szakértői tartják.

A Dunaújvárosi Egyetem kollégiuma a legkedvezőbb szálláshelyet biztosítja hallgatói éveidre! Három épület, közel 600 férőhely és csupán 200 méterre a Dunaújvárosi Egyetem Főépületétől! Egyetemünk nagy hangsúlyt fektet a hallgatói szolgáltatásokra, ezért minden első éves nappalis államis hallgató az első 10 hónapban 5500Ft-ért veheti igénybe a kollégiumi szolgáltatásokat.

A piacképes diploma megszerzése egyre több továbbtanulni vágyó fiatal célkitűzése, ám sokan közülük nappali szakon nem tudnak tanulni. A jelentkezők gyakran választják a munka melletti képzést, alapszakon és mester képzésen is. Levelező képzés során a tanórák időbeosztása rugalmas, csekély időre vonja ki a hallgatót a munkából, így teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára is megfelelő választás. Nem mellékes, hogy megfelelő tanulással, akár évi 15 nappal is elvégezhető az egyetem!

Gyertek el január 18.-én az Egyetem családi nyílt napjára és győződjetek meg a saját szemetekkel róla.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2886259511413884/
www.miertdue.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.