Akkreditált képzést indít a HiperSuli

|

Meghirdette első, pedagógusoknak szóló képzését a Telenor HiperSuli programja.

Mára országosan 20 intézmény több mint 5600 diákja és közel 300 pedagógusa vesz részt a Hipersuli programban. Ebben a tanári közösségben, óralátogatásokon, egyeztetések során és a rendszeres tanári találkozókon összegzett tapasztalatokat gyűjtötte össze a Telenor, és akkreditált tanárképzési tervként nyújtotta be az Emberi Erőforrások Minisztériumának. A "HiperSuli digitális módszertani képzés" programot 2019 januárjában az Oktatási Hivatal jóváhagyta, amivel megnyílt a lehetőség a hivatalos, akkreditált tanárképzések előtt is bármely pedagógus számára.

A képzés a "miért?"-ekre és "hogyan?"-okra kíván választ adni: miért jó, miért nem jó a digitális eszköz az oktatásban; hogyan tudjuk úgy bevonni az eszközöket, hogy azok a diákok előnyére váljanak; hogyan tudjuk segíteni a diákok megértését, tanulását ezekkel az eszközökkel; milyen módszertannal érdemes ezeket bevonni a különböző témájú tanórákba, és mikor nem érdemes ezeket használni? A képzés célja, hogy a tanárok a sikeres teljesítést követően magabiztosan mozogjanak a tanteremben digitális eszközök között is, képesek legyenek a meglévő digitális eszközöket - akár iskolai eszközök, akár a diákok saját eszközei - integrálni a tanóráikba, ezzel is segítve gyerekeknek a felkészülést a 21. század valós kihívásaira.

A "HiperSuli digitális módszertani képzés" 3x10, összesen 30 órás program, amit 3 napra elosztva tartanak a HiperSuli szakemberei. Az első képzés időpontjai 2019. március 8., 22., 29., helyszíne a budapesti Google Grund. Az első időpont a Telenor vonatkozó oldala alapján már be is telt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.