Ezek a rajzok Minecraft tábor belépőt értek

|

Véget ért a 30 éves ESET nyereményjátéka. Nyolc szerencsés gyermek belépést nyert a Balatonlellei Minecraft táborban.

Idén ünnepli 30 éves fennállását a hazánkban is rendkívül nagy népszerűségnek örvendő ESET. A kiberbiztonsági vállalat a világ különböző pontjain különféle eseményekkel igyekszik megünnepelni a jubileumot, amelynek egyik állomásaként a biztonsági cég hazai képviselete, a HelloWorld informatikai táborral szövetkezve nyolc belépőt ajánlott fel a balatonlellei Minecraft táborba azon gyermekeknek, akik egy rajzversenyen a legötletesebben képesek bemutatni egy vírusirtó viselkedését. A rajzverseny a tegnapi napon (2017.06.20) véget ért, így összegyűjtöttük a legjobb és legsikeresebb pályázatokat.

A közönségszavazás nyerteseinek listája:

Fésű Gergő

"Nekem az egyik legfontosabb dolog az életemben a számítástechnika. Az egyik vágyam az, hogy számítástechnikus legyek, vagy valamilyen a számítástechnikával foglalkozó ember szeretnék lenni"

Mihályi Nándor Ferenc

"Én legszívesebben táborba Balatonlellére szeretnék menni. Az első ok az, hogy az én kedvenc játékom a Minecraft, a másik pedig, hogy nagyon érdekel, milyen feladatok lesznek"

Dóra Márk

"Márk szereti a számítástechnikát és a minecraft-ot is. Ezek együttes használata nagy élmények számára,amit tovább szeretne hasznos időtöltés mellett gyarapítani"

Megyeri Amelita Krisztina

"Azért szeretnék elmenni ebbe a táborba,mert nagyon szeretek minecraftozni, számomra ez a minecraft programozó tábor nagyon jól hangzik,mert így tanulhatok programozni,ráadásul nem akármit programozni, hanem minecraftot"

A zsűri által kiválasztott rajzok listája:

Hoppál Ádám

"Nagyon szeretnék a táborba elmenni Balatonlellére 2017. július 9-14-ig, hogy megismerkedjek a biztonságos Internet világával és szeretnék minél több barátot szerezni. Ezenkívül nagyon érdekel a programozás és minden ami az internetről szól"

Csubák Emili

"Nagyon szeretek Minecrafttal (MesterMC) játszani. Kiváncsi vagyok, hogy ezt a játékot
hogy kell programozni"

Fodor Virág

"Régóta használok számítógépet, foglalkoztat a programok létrejöttének útja, de belemerülni még egyedül nem volt lehetőségem."

Hansághy Bence

"Én azért szeretném megnyerni, mert van egy robotom amit saját magam programozok és szeretném tovább fejleszteni tudásom"

A nyerteseknek gratulálunk és köszönjük minden versenyzőnek a részvételt!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.