1000 család kaphat ingyen Bitdefendert

|

A digitalis oktatás hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi terheket enyhítendő, 1.000 darab Bitdefender Total Security 2020 licebcet ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.

A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon), magyar nyelven 1 évig használható. A vírusvédelmen és személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és jelszólopások ellen is védelmet nyújt, a számítógép titkosítását és a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekeknek nem való weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható. A vírusmotor az összehasonlító teszteken évek óta az élmezőnyben szerepel. A PC World bővebb tesztjét az Internet Security-ről itt elolvashatod.

Nemes Dániel, a biztributor elnöke elmondta: "A digitalis oktatás bevezetése a szomorú apropó ellenére is örömteli, de a megváltozott helyzetben felmerülő biztonsági kérdések a szülők nagy részét váratlanul érik. Az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt védekezés szükséges. Ehhez kívánunk lehetőségeinkhez képest segítséget nyújtani."

A 24.990 forint bolti árú vírusirtót a koronavirus@biztributor.hu címen lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A biztributor kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása nehézséget okozna. A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.