Váltsd díjra digitális alkotásaidat!

|

Szeretnéd a nyári szüneted szabadidejét hasznosan eltölteni? Vár a Szabadfogású Számítógép Verseny!

Számítógépen és okostelefonon is rengeteg kreatív alkotás elkészítésére kapsz lehetőséget, ha pedig a digitálisan kreált műveidet szeretnéd a nagyközönség elé tárni, akkor a Szabadfogású Számítógép Verseny tárt karokkal várja nevezésedet.

A versenykiírás teljes mértékben szabad kezet kínál az alkotóknak, vagyis lényegében bármivel nevezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet az egy animáció, egy rajz, saját zene, egy általad készített játék, egy weboldal, esetleg egy mobil applikáció, a lényeg, hogy egy (vagy akár több) kreatív és egyedi alkotással kápráztasd el a zsűrit.

Jelentkezni egyénileg, valamint csapatban is lehet és a határon túli munkákat is várják a szervezők, az egyetlen megkötés az az életkor felső határa (azonban, ha 2020. december 31-ig nem töltöd be a 19-et, akkor már nevezhetsz is). A pályaművek beküldési határideje szeptember 28, ezek után veszi kezdetét a zsűri embert próbáló munkája, hogy a számos beérkezett mű összevetését és értékelését követően győztest hirdessenek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a verseny látogass el a www.verseny.c3.hu oldalra, ahol bővebb információkat találsz és a regisztrációs lépéseket is végrehajthatod.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.